Deze voorstelling kan helaas niet gespeeld worden zoals voorzien. Er wordt een vervangprogramma aangeboden: de dubbelvoorstelling Erhan Demirci (try out)..." /> Deze voorstelling kan helaas niet gespeeld worden zoals voorzien. Er wordt een vervangprogramma aangeboden: de dubbelvoorstelling Erhan Demirci (try out)..."/>

Erhan Demirci

Doe Rustig - vervangen

Deze voorstelling kan helaas niet gespeeld worden zoals voorzien. Er wordt een vervangprogramma aangeboden: de dubbelvoorstelling Erhan Demirci (try out) & Han Solo op zaterdag 19 juni '21.

Druk, druk, druk... Het standaard antwoord als je iemand vraagt hoe het gaat. 
Maar doen we dit ons zelf niet aan door én carrière te willen maken, drie hobby’s te hebben, aan zelfontplooiing te doen en een gezin te runnen?

Neem even wat gas terug en geniet van anderhalf uur quality-time door naar deze voorstelling te komen. Erhan bewees met zijn vorige shows (Komt Goed en Wa Make?) dat hij er helemaal staat. Hij is nu éénmaal een getalenteerd publieksmenner én acteur... met het hart op de juiste plaats. Alleen moet hij opletten dat hij zichzelf niet voorbij holt. Doe Rustig! 

Spel: Erhan Demirci

Regie: Han Coucke

© Cherry Blossom Photography

© Cherry Blossom Photography