Het Laagland

PIPPI POWERRRRR (8+)

Een avontuurlijk onderzoek naar trouw zijn aan jezelf

Maak je borst maar nat voor deze brutale familievoorstelling. Pippi Powerrrrr is een actuele, avontuurlijke ode aan trouw zijn aan jezelf, in de geest van de wereldberoemde Pippi Langkous én haar eigentijdse zusje Greta Thunberg.

Die onverschrokken Pippi, die zich niet in één hokje laat stoppen en voor wie de wereld een telkens veranderend landschap van onbegrensde mogelijkheden is. Villa Kakelbont maakt plaats voor een heerlijk chaotische theatervloer, waarbij niets is zoals het hoort. En Pippi maakt plaats voor een bonte club actrices, van expressief tot verlegen, van dwars tot meegaand. Samen op ontdekkingstocht naar ieders eigen powerrrrr. 

Deze spannende tijd, waarin de wereld op z’n kop staat en niets meer vanzelfsprekend lijkt, vraagt namelijk om frisse inzichten, ander gedrag, nieuwe powerrrrr. Verandering kan eng zijn, maar biedt ook nieuwe kansen. Een kans op avontuur naar jouw eigenheid. Dat vraagt om lef! Durf jij dat? Jezelf zijn én laten zien? Ook als anderen daar van alles van vinden? De actrices gaan deze uitdaging al spelend, zingend en dansend aan. 

Pippi Powerrrrr laat je zo dicht mogelijk bij jezelf komen. Energiek theater voor jongens én meiden in de stijl van de met de ZAPP Theaterprijs bekroonde voorstelling Joris & De Drakentemmers dat blijft nazinderen, of je nu 8 of 108 bent.

Concept en regie: Inez Derksen
Spel, teksten en zang: Kiki van Aubel, Nina-Elisa Euson, Cherella Gessel, Tessa de Lange & Eva van der Post
Dramaturgie: Annelies van Wieringen
Vormgeving: Thierry Wilders & Bastiaan Zuijderland
Kostuums: Hanne Pierrot
Muziekbijdragen: Scott Beekhuizen
Regie assistentie: Luca Meisters
Lichtontwerp: Thierry Wilders
Techniek: Roger Foxius, Klim Nelissen, Chieljan van der Hoek

MEER INFO

© Hanneke Wetzer

© Hanneke Wetzer