Een groepje charmante toneelspelers, volledig in het wit, staat vol trots klaar om hun voorstelling eindelijk aan het grote publiek te laten zien...." /> Een groepje charmante toneelspelers, volledig in het wit, staat vol trots klaar om hun voorstelling eindelijk aan het grote publiek te laten zien...."/>

Collectief dOFt

Zozoöfzo (4+)

Een groepje charmante toneelspelers, volledig in het wit, staat vol trots klaar om hun voorstelling eindelijk aan het grote publiek te laten zien. Maar dan krijgen ze onverwacht een brief van iemand die roet in het eten komt gooien... Het blijkt een ‘strenge meneer’ te zijn die alles en iedereen aan het twijfelen brengt. Het publiek zit tussen twee vuren: gaan ze mee in het verhaal van de Strenge Meneer of willen ze de ondertussen wanhopige toneelspelers helpen? 

Groenten en fruit kunnen slecht worden. Maar kunnen mensen dat ook? Zo, zo of zo? Ze doen hun best, dat is zeker. Maar voor wie is dat genoeg? Acrobatie, beweging, slapstick en drama wisselen elkaar voortdurend af in een onvergetelijke, spannende en beeldende voorstelling over ‘goed’ of ‘slecht’. 

Dans, spel: Jonas Vermeulen, Nele Vermeulen, Piet Van Dycke & Sander Van den Broeck

Dramaturgie: Marie Peeters

Muziekcompositie: Jonas Vermeulen

MEER INFO