Johan Verminnen & band

En daarna ga ik vissen

Deze voorstelling stond gepland op vrijdag 4 juni '21, maar wordt verplaatst naar een latere datum: woendag 30 juni 2021.

Johan Verminnen is onmiskenbaar één van de coryfeeën van het Nederlandstalige luisterlied. In 2021 wordt hij 70 jaar en dat viert hij in stijl met de smaakvolle theatertour En daarna ga ik vissen, naar zijn gelijknamige laatste cd.

Samen met zijn nieuwe begeleidingsband verwent hij – op zijn eigen gevoelige manier – het publiek met maar liefst 14 nieuwe songs. Dat Johan Verminnen muzikaal van alle markten thuis is, ontdek je in dit concert waarbij je een verrassende, pure en gevarieerde Verminnen te zien en te horen krijgt.

Naast nieuwe composities brengt hij natuurlijk ook enkele klassiekers uit zijn rijk gevuld oeuvre zoals: Laat me nu toch niet alleen, Brussel, Mooie Dagen, Ik wil de wereld zien, Rue des Bouchers en Zingen tot morgenvroeg.

‘Langzaam maar zeker haalt de tijd mij in, ik besef dat je niets kan vasthouden, toch probeer ik dat met mijn liedjes’, dixit Verminnen. Het verhaal van de zanger, die al 50 jaar op de planken staat, gaat gewoon verder. Stel het vissen nog maar uit Johan!

Johan Verminnen (zang), Bert Candries (gitaar), Leo Caerts (keyboards), Gert Meert (drums), Raph Schillebeekx (gitaar), Paul Flush (hammond)

  • wo

    30/06/2021 20:15

© Henk Van Cauwenbergh

© Henk Van Cauwenbergh