Isolde & friends

She’s on to jazz - Geannuleerd

Isolde Lasoen (drumster-zangeres) grasduint in het rijke jazzrepertoire en stelde een programma samen met haar favorieten.

Als jazzdrumster heeft Isolde een grote voorliefde voor de aanstekelijke swing uit de hardbop, houdt ze van catchy melodieën en funky horns, maar ook van melancholie in jazz.

Isolde & friends brengen een zeer gevarieerde selectie fijne jazz met veel liefde voor het genre. Van bekendere standards tot groovy  instrumentals, van Blue Note klassiekers tot rhythm & blues, van cool jazz tot bossa nova en zo verder … Ze wisselt voortdurend van bezetting, van klein naar een full band met strakke blazerssectie.

Isolde stelde een 'all star' band samen en nodigt daarnaast per optreden variërend ook steeds een drietal gaststemmen uit. Voor Lommel zal dit onder voorbehoud Gregory Frateur (Dez Mona) zijn, van wie we zijn voorliefde voor Nina Simone kennen, Naomi Sijmons (Reena Riot), gekend uit het pop/rock circuit maar heel verrassend met haar jazz-voices  en Bert Ostyn, de frontman van Absynthe Minded.

Maak je op voor bewerkingen van nummers van onder andere Buddy Rich Big Band, Brad Mehldau, Lee Morgan en Nina Simone. Isolde is alvast ‘on to jazz’ en wij… ‘into jazz’!

Isolde Lasoen (drums, zang)
O.v. Gregory Frateur, Naomi Sijmons & Bert Ostyn (drie gaststemmen)
Trui Amerlinck (bas)
Toon Vlerick (gitaar)
Laurens Dierickx (piano, keys)
Jo Hermans (trompet)
Wietse Meys (sax)
Peter Delannoye (trombone)

  • za

    09/01/2021 20:15

© Piet Stellemans

© Piet Stellemans