Soetkin Baptist, Jan Van Outryve & Didier François

Cold and Raw

Dit concert van Soetkin stond gepland op 12 december '20, maar werd door het sluiten van onze deuren verplaatst naar een latere datum: donderdag 11 maart '21.

Met niets meer dan een stem, een luit en een nickelharpa betoveren Soetkin Baptist, Jan Van Outryve en Didier François het publiek met een eerlijk en ontroerend concert. Bijzonder mooi vertolkte liederen over leven en dood, geluk en verdriet, mooie parels uit een indrukwekkende verzameling songs met Keltische oorsprong.

Na een eerder toevallige samenwerking voor Ensemble Graindelavoix, besloten Soetkin en Jan Van Outryve meer samen te werken.  Dit leidde tot Cold and Raw waarbij ze zich op het podium laten bijstaan door de even straffe Didier François.

Ballades, lullabies en carols uit onder meer Noorwegen, Frankrijk en Schotland brengen je terug naar de roots van dit geweldige repertorium.

Soetkin is een graag geziene gast in De Adelberg. Ze concerteerde er al meermaals en elk concert werd onthaald op een staande ovatie. Bij Cold and Raw zal dat niet anders zijn! De intieme concertsfeer van de nieuwe Kleine zaal zal daar zeker en vast toe bijdragen.

Soetkin Baptist (zang)
Jan Van Outryve (luit)
Didier François (nickelharpa)

© Martin Losvik

© Martin Losvik