Jef Neve

Jef Neve speelt met u

Oorspronkelijk zou Jef Neve zijn nieuwe, grote project Mysterium presenteren. Helaas hebben de corona-perikelen hier anders over beslist en werd deze tournee verschoven naar 21-22. Maar Jef Neve zou Jef Neve niet zijn om zomaar in de coulissen te verdwijnen! Jef komt solo en gaat zijn zoveelste uitdaging aan.

Als je naar een concert gaat, dan ben je meestal voorbereid op wat je te zien en te horen zal krijgen. En je verwacht op zijn minst hetzelfde van de artiest. Maar stel dat dit nu eens niet zo is. Jef Neve komt het podium op zonder enige vorm van voorbereiding en zal aan jou vragen om hem ideeën te bezorgen. Een thema, een voorwerp of persoon, een muziekstijl,… gooi het er maar uit, hij gooit het op zijn beurt
weer allemaal bij elkaar in zijn hoofd en zijn vingers doen de rest.

Verwacht je aan een heerlijke, frisse ontdekking van elkaar die zal uitmonden in blikken van verbazing, een schaterlach of zelfs een klein traantje. Ontdek samen met deze meester-componist en dito improvisator waartoe hij allemaal in staat is ‘on the spot’ en laat je verrassen door dit geweldige talent!

Jef Neve (piano)

  • za

    24/10/2020 20:15

MEER INFO

© Rob Walbers

© Rob Walbers