Kunstendag voor Kinderen (6+)

Trashbeatz - Workshop muziek

Op de derde zondag van november viert Vlaanderen de Kunstendag voor Kinderen. Op die dag zetten we kunst voor kinderen en hun familie samen extra in de kijker!

Kunstendag voor Kinderen is intussen een vaste afspraak voor kinderen en hun familie. Aanvullend bij de vele familievoorstellingen die CC De Adelberg aanbiedt, hebben we speciaal voor deze dag een gevarieerd programma samengesteld waarbij kinderen kunnen kennismaken met verschillende kunstvormen. Een aantal workshops worden begeleid door gezelschappen waar De Adelberg al een lange traditie mee heeft opgebouwd en die ook terugkeren doorheen het seizoen!

Alle workshops starten om 14 uur en duren tot ongeveer tot 16.30 uur. Daarna volgt een toonmoment voor ouders, grootouders, tantes en nonkels, broers en zussen, …

Wie zich muzikaal wil laten gaan, is bij de gekke heren van Trashbeatz aan het juiste adres. Zij toveren afval om tot knotsgekke muziekinstrumenten en halen er aanstekelijke deuntjes uit! Van een levend drumstel tot een swingende xylofoon, alles kan. Er zit muziek in afval!

  • zo

    17/11/2019 14:00