Kunstendag voor Kinderen (6+)

Hoera!Theater - Workshop theater/Slapstick

Op de derde zondag van november viert Vlaanderen de Kunstendag voor Kinderen. Op die dag zetten we kunst voor kinderen en hun familie samen extra in de kijker!

Kunstendag voor Kinderen is intussen een vaste afspraak voor kinderen en hun familie. Aanvullend bij de vele familievoorstellingen die CC De Adelberg aanbiedt, hebben we speciaal voor deze dag een gevarieerd programma samengesteld waarbij kinderen kunnen kennismaken met verschillende kunstvormen. Een aantal workshops worden begeleid door gezelschappen waar De Adelberg al een lange traditie mee heeft opgebouwd en die ook terugkeren doorheen het seizoen!

Alle workshops starten om 14 uur en duren tot ongeveer tot 16.30 uur. Daarna volgt een toonmoment voor ouders, grootouders, tantes en nonkels, broers en zussen, …

Sterren als Charlie Chaplin, Laurel & Hardy (de Dikke en de Dunne) en Mr Bean zijn echte meesters in slapstick. Tijdens de workshop Charlie Chaplin achterna van Hoera!Theater leer je rare typetjes spelen. Je trekt gekke bekken en pakt uit met rare loopjes en overdreven emoties. Theater spelen zonder ook maar één woord te zeggen! Aan het einde van de workshop heb je jouw eigen slapstickscène gemaakt.

  • zo

    17/11/2019
    14:00