Kunstendag voor Kinderen (6+)

Koen Swanenberg - Workshop poppenspel

Op de derde zondag van november viert Vlaanderen de Kunstendag voor Kinderen. Op die dag zetten we kunst voor kinderen en hun familie samen extra in de kijker!

Kunstendag voor Kinderen is intussen een vaste afspraak voor kinderen en hun familie. Aanvullend bij de vele familievoorstellingen die CC De Adelberg aanbiedt, hebben we speciaal voor deze dag een gevarieerd programma samengesteld waarbij kinderen kunnen kennismaken met verschillende kunstvormen. Een aantal workshops worden begeleid door gezelschappen waar De Adelberg al een lange traditie mee heeft opgebouwd en die ook terugkeren doorheen het seizoen!

Alle workshops starten om 14 uur en duren tot ongeveer tot 16.30 uur. Daarna volgt een toonmoment voor ouders, grootouders, tantes en nonkels, broers en zussen, …

Koen Swanenberg ken je als acteur en poppenspeler bij onder andere FroeFroe. Deze meester in het poppenspel verklapt je alle kneepjes en geheimpjes om zelf zo’n prachtige pop te maken en tot leven te brengen!

  • zo

    17/11/2019 14:00

  • Prijs: 4,00

    géén kortingen
  • Locatie: CC De Adelberg
  • Breng voor je pop een oude t-shirt of trui met lange mouwen mee. En doe zelf oude knutselkleren aan, want met lijm en stiften weet je nooit!