Kunstendag voor Kinderen (6+)

De Stilte - Workshop dans

Op de derde zondag van november viert Vlaanderen de Kunstendag voor Kinderen. Op die dag zetten we kunst voor kinderen en hun familie samen extra in de kijker!

Kunstendag voor Kinderen is intussen een vaste afspraak voor kinderen en hun familie. Aanvullend bij de vele familievoorstellingen die CC De Adelberg aanbiedt, hebben we speciaal voor deze dag een gevarieerd programma samengesteld waarbij kinderen kunnen kennismaken met verschillende kunstvormen. Een aantal workshops worden begeleid door gezelschappen waar De Adelberg al een lange traditie mee heeft opgebouwd en die ook terugkeren doorheen het seizoen!

Alle workshops starten om 14 uur en duren tot ongeveer tot 16.30 uur. Daarna volgt een toonmoment voor ouders, grootouders, tantes en nonkels, broers en zussen, …

Danscompagnie De Stilte richt zich specifiek op dans voor kinderen. Met Cinderella verzorgen zij trouwens ook de opening van het familietheater. Tijdens deze workshop brengen twee dansers een kort duet (een 1-2tje, zoals De Stilte het noemt), waarna de kinderen zelf een stukje uit de choreografie aanleren.

  • zo

    17/11/2019 14:00

Hans Gerritsen

Hans Gerritsen