There There / Cie Cecilia / The Romans

Trilogie: All-in the family

CC De Adelberg Lommel en CC Palethe Pelt slaan de handen in elkaar voor een cultuurtrip langs drie zalen in Pelt en Lommel. Een bus brengt je naar de verschillende locaties waar je telkens pareltjes van voorstellingen te zien krijgt. Tussendoor is er een lekker hapje en een drankje. Er worden drie voorstellingen geserveerd, allen gerelateerd aan het gegeven familie. Een circustheatergezelschap, een theatercompagnie en een muziekband lieten zich inspireren door het wel en wee van familierelaties.

Vertrek bussen om 10.15 uur - Provinciaal Domein Dommelhof

10.30 uur – CC Palethe
Ontvangst met koffie en gebak.

11.00 uur – CC Palethe
There There Company Carrying my father

Een fysieke, acrobatische voorstelling over dragen en gedragen worden. Over vasthouden en loslaten. Over kracht en rivaliteit. Op scène staan vier circusartiesten met hun vader. Acht volwassen mannen dragen elkaar, testen elkaar, ontmoeten elkaar waar we het niet verwachten.

12.00 uur – CC Palethe
Middagbuffet

13.30 uur – CC De Adelberg
Compagnie Cecilia De broers Geboers

Marnix Geboers komt uit de gevangenis. Zijn vrouw is ondertussen met een andere vent, moeder ligt in ‘t ziekenhuis en zijn jongste broer Ivan verkleedt zich als vrouw. Wanneer vader Noël na jaren dan ook nog eens onverwachts opduikt en de Rus Andreï – de nieuwe vriend van hun ma –  zijn intrek neemt in de overbevolkte woonst, slaan bij Marnix de stoppen door. Hilarisch, maar ook aandoenlijk, pijnlijk en hartverwarmend.

16.00 uur –  Provinciaal Domein Dommelhof
The Romans

Laurens Leurs, Chris Leurs en Frank Coonen brachten eind jaren ’80 harmonieuze powerpop met The Romans. Voor deze trilogie komen ze graag weer samen! Schraap alvast de keel voor deze no-nonsense rock-singalong met een repertoire opgebouwd met nummers van andere broederparen als Crowded House, Kinks, The Breeders, Soulwax e.a… Zodoende de perfecte afsluiter voor deze lange, maar ó zo mooie dag!

17.15 uur –  Provinciaal Domein Dommelhof
Afsluitende borrel

18.00 uur
Einde

There There Company:
Concept, regie: Hanna Mampuys & Toon Van Gramberen
Spel: Toon & Eugeen Van Gramberen, Jonas & Danny Juchtmans, Josse & Koen De Broeck, Joren & Jan De Cooman

Compagnie Cecilia:
Tekst, regie: Arne Sierens
Spel: Wouter Bruneel, Sebastien Dewaele, Tom Ternest, Tania Van der Sanden & Sam Bogaerts

  • zo

    26/04/2020 10:15

  • Prijs: 38,00

    bus, drankjes & maaltijd inbegrepen / géén kortingen
  • Locatie: Verschillende locaties
    Lommel, 3920 Lommel, BELGIE