Guy Swinnen & The Ladies

The Duet Sessions

Op beslissende momenten in zijn leven is het telkens de muziek geweest die Guy Swinnen redde: de oerkracht van de rock, de diepgang van de soul en de rauwheid van de country hebben hem gevormd tot de man die hij vandaag is.

De songs die hem in zijn jonge jaren troost brachten, heeft hij zich na al die jaren eigen gemaakt. Wie Hurt van Johnny Cash hoort in de uitvoering van Guy Swinnen, weet dat ze allebei over exact hetzelfde zingen, over het merg en het been van het ware leven.

Met een vuistvol eigen klassiekers, aangevuld met gedurfde bewerkingen uit zijn lievelingsrepertoire deelt Guy Swinnen het podium met enkele van de mooiste stemmen uit Vlaanderen: Nathalie Delcroix, Eline De Munck, Chantal Kashala en Naomi Sijmons. Vier vrouwen die het beste bij hem naar boven halen en die het duet met het Scabs-icoon durven aangaan.

Als Guy Swinnen & The Ladies zingen, krijg je vanzelf kippenvel!

Guy Swinnen (zang, gitaar), Nathalie Delcroix (zang), Eline De Munck (zang), Naomi Sijmons (zang, gitaar), Chantal Kashala (zang), Axl Peleman (bas), Bjorn Eriksson (gitaar), Gianni Marzo (gitaar) & Ron Reuman (drum)

  • za

    15/02/2020 20:15

Koen Bauters

Koen Bauters