MT De Kolonie

Muziekmekaniek (4+)

De ene is maestro van de mekaniek. Alles kwiekt en piept, kriept en scharniert… meestal toch...want soms doet het plots boemmm – aiaiai!

De andere is maestro van de muziek. Alles tingelt en tongelt, tokkelt en takkelt… meestal toch... want soms is het plots sssstil – oeioeioei!

Muziekmekaniek is een wankelend, maar wonderlijk verhaal over gevoelige snaren en zingende zagen. Over lukken en mislukken en het geluk van de mislukking, over vriendschap die klinkt en botst langs alle kanten...

Vorig seizoen was MT De Kolonie nog te zien met Knorren en Kussen. Nu verrassen en betoveren ze iedereen vanaf 4 jaar met Muziekmekaniek.  Naast de gebruikelijke portie muziek en beelden krijg je in deze voorstelling ook clownerie met  de wonderlijke circuskomediant Karel Creemers (Circus Ronaldo) als knoeier, uitvinder, verstrooide professor.

Er reist een mini-tentoonstelling mee met de voorstelling. Achteraf kunnen alle toeschouwers een 10-tal originele muziekmekanieken van dichtbij bekijken. De spelers leiden je rond en geven tekst en uitleg en ook zever en zottigheid!

Spel, livemuziek: Karel Creemers & Jan Blieck
Originele muziekmekanieken: Zjos Meyvis
Originele muziek: Bo Spaenc
Concept, script, coaching: Mieke Laureys & Bo Spaenc
Klank, licht: Dries Bellinkx

  • zo

    26/01/2020
    15:00

  • Prijs: 6,00 / 4,80 / 4,50 / 4,20
  • Duur: 50 min
  • Locatie: CC De Adelberg, Schouwburg
  • Geschikt vanaf 4 jaar

MEER INFO

Jammer Chandphotography

Jammer Chandphotography

Jammer Chandphotography

Jammer Chandphotography

Jammer Chandphotography

Jammer Chandphotography

Benny De Grove

Benny De Grove