Laïs

25 jaar Laïs

De tijd vliegt… het is ondertussen al meer dan 20 jaar geleden dat Laïs doorbrak op Dranouter Folkfestival en de Belgische hitparade bestormde met ’t Smidje. Het startschot van een lange en succesvolle carrière, die binnenkort 25 mooie jaren zal omspannen.

De laatste jaren waren de dames van Laïs voornamelijk in kerken terug  te vinden met hun zeer succesvolle tournees  van Midwinter Tales. Daarna stelden ze een eigenzinnig programma samen rond Nederlandstalige kleinkunst met volle zalen tot gevolg.

En nu zijn ze klaar voor een bloemlezing uit hun eigen repertoire. Een genereuze greep uit 25 jaar Laïs vol hoogtepunten en buitenbeentjes, een muzikale terugblik die eens te meer hun unieke karakter bevestigt.

De dames van Laïs hebben altijd hun hart gevolgd inzake hun muzikale weg. Ook tijdens deze jubileumtournee zal dit niet anders zijn.

Annelies Brosens, Nathalie Delcroix, Jorunn Bauweraerts (zang), Bjorn Eriksson (gitaar), Tomas De Smet (bas), Seraphine Stragier (cello, viool, harp), Hans Quaghebeur (draailier, accordeon) & Roel Poriau (drum)

  • za

    14/12/2019
    20:15

Koen Bauters

Koen Bauters