Shake Shake Shake

De Dansers

Shake Shake Shake is een opzwepend concert dat ontspoort in een dansvoorstelling. Of was het andersom? Een liveband van dansers en muzikanten gooien hun lijven, stemmen en instrumenten in de strijd en brouwen op het podium een feestelijke cocktail die barst van de energie! De Dansers brengen acrobatie, vliegen over instrumenten, wijken niet voor wanden. Muziek dient om op te bewegen en om alle ellende van je af te schudden!

De artiesten van De Dansers zijn tegelijk danser, muzikant en all-round performer. Dat zorgt voor een heel eigen en unieke vorm van voorstellingen, waarvoor ‘dansconcerten’ misschien nog de beste benaming is: livemuziek en moderne dans lopen naadloos in mekaar over. Het resultaat? Eén brok aanstekelijke energie. Een uitbundige live beleving. Een echte aanrader voor tieners en voor iedereen die zijn innerlijke wildebras nog eens los durft laten!

Concept: Guy Corneille & Josephine van Rheenen
Choreografie: Josephine van Rheenen i.s.m. spelers
​Cast (livemuziek, dans): Ruben van Asselt, Guy Corneille, Yoko Ono Haveman, Marie Khatib-Shahidi, Wannes De Porre & Hans Vermunt

  • vr

    06/12/2019
    20:15


  • Start ticketverkoop: 05 juni 2019 om 18u00
  • Prijs: 12,00 / 9,60 / 9,00 / 8,40
  • Locatie: CC De Adelberg, Schouwburg
  • Ook warm aanbevolen voor 14-plussers!

MEER INFO

Moon Saris

Moon Saris