Han Coucke & Griet Dobbelaere

Han en Grietje

Han Coucke kennen we als stand-upcomedian. Griet Dobbelaere speelt als actrice de pannen van het dak. Ze kennen elkaar al 20 jaar en beloofden op de toneelschool om ooit eens iets samen te doen! Met de voorstelling Han en Grietje komt het er eindelijk van en vieren ze hun 20-jarige vriendschap.
Eén theaterkus destijds brengt hun nog steeds in de war. Hij kreeg later het peterschap van haar kind. Zij krijgt jaarlijks courgetten uit zijn moestuintje. Nu vormen ze samen het eerste gemengde humoristische duo van Vlaanderen. Een vrouw die grappig is, een man die huilt. Alle zekerheden vallen weg, genderneutraal is de nieuwe norm. Een vat vol verhalen en vele ervaringen later zijn deze twee niet te benauwd om het vuur aan elkaars schenen te leggen. Eén ding staat vast: Griet spaart Han niet… en vice versa!

Powercabaret met humoristische dialogen gebracht in een verschroeiend tempo, met veel kracht en dynamiek. Han en Griet wisselen grappen en replieken af met een vrolijke publieksinteractie. Een nieuw cabaretduo is geboren!

Spel: Han Coucke & Griet Dobbelaere

  • vr

    15/11/2019
    20:15

MEER INFO