TeaTime Company

Linear (publiek toonmoment – work-in-progress) (10+)

TeaTime Company presenteert een publiek toonmoment van hun nieuwe voorstelling-in-wording, LINEAR. LINEAR onderzoekt de wereld rondom ons en zoekt manieren om minder lineair in het leven te staan. Waar kunnen we warmte en troost vinden in een koude wereld vol rechte lijnen en narrow minds?

TeaTime Company is een jong gezelschap dat steeds naar een mix van dans en circus zoekt in zijn creaties. TeaTime Company bestaat uit drie makers met drie verschillende nationaliteiten (Iers, Nederlands en Belgisch), drie verschillende disciplines (dans, jongleren, Chinese paal) en drie verschillende schoenmaten. Ze vonden elkaar als artiesten, vernieuwers, performers, makers, ontdekkers en … theedrinkers.

TeaTime Company was met hun openluchtcreatie Stick-Stok al te gast op Beeldig Lommel en vorige zomer ook op Theater op de Markt in Hasselt.

Voor LINEAR verbleven Bavo, Hannah en Pieter in residentie in zowel CC De Adelberg als in Provinciaal Domein Dommelhof. In het kader van Theater op de Markt 2019 gunnen ze je een glimp van hun nieuwste creatie!

Sylvie Lodewijks

Sylvie Lodewijks

Isabel Croon

Isabel Croon