Roos(beef) & Sun Sun Sun Orchestra

Roos(beef) & Sun Sun Sun Orchestra

De vonk sloeg over toen Roos Rebergen uitgenodigd werd door Sun Sun Sun Orchestra voor een éénmalig concert op een zomerfestival. Het bleek de perfecte combinatie te zijn: Roosbeef met haar Hollandse, felroze, soms schreeuwerige, maar altijd poëtische rock-'n-roll en Sun Sun Sun, dat altijd op zoek is naar muzikale uitdagingen buiten de klassieke vijver. Het werd voor beiden één van de meest beklijvende ervaringen ooit! Een trip was het; op het podium en in de zaal!

Ondertussen palmde Roosbeef spelenderwijs Vlaanderen in. Een sterrenstatus lonkte, maar diep vanbinnen voelde Roos dat ze een cowboy was en dus verhuisde ze naar Kentucky. Twee jaren van bezinning, ruig plattelandsleven en een absolute radiostilte volgden.

Maar nu is Roos als herboren teruggekeerd uit Amerika en komt ze haar belofte na om met Sun Sun Sun de draad enthousiast weer op te pakken. Het resultaat is verrassend en rijkgeschakeerd: Roosbeef-klassiekers op kamermuziekformaat, nieuwe ideeën en Sun Sun Sun-instrumentals en dat in combinatie met haar beklijvende poëzie. Stem en snaren, kom dat zien en horen. We garanderen je een luistertrip die je ongetwijfeld in andere sferen brengt.

Roos Rebergen (zang), Jeroen Baert (viool), Yumika Lecluyze (viool), Karel Coninx (altviool), Seraphine Stragier (cello), Tim Vandenbergh (contrabass) & Antoon Offeciers (piano)

  • za

    26/10/2019
    20:15

MEER INFO

Maxine Stevens

Maxine Stevens