Poëzietaart

Erzsébeth Mak - Puur Dries

Erzsébet Mak – Poëzie uit de oude doos

Erzsébet is een graag geziene gast op vele literaire en muzikale activiteiten. Deze namiddag brengt ze meerdere gedichten en versjes uit vervlogen tijden.
‘Poëzie uit de oude doos’ zijn gedichten die je meevoeren naar vroeger; het zijn gedichten die je een deel van je kindertijd teruggeven, gedichten waarin je met je moeder naar de wolken keek of samen iedren nacht een liedje zong voor het raam, gedichten waarin je lekker stout kon zijn of je afvragen of je van dageraad tot avond geen enkel hert had zeer gedaan. Het zijn gedichten die je de vreugde van herkenning geven.


Puur Dries

Dries De Vis (Voor de leeuwen, GoGoGo, Familie, Witse,…) heeft een passie voor kleinkunst. Luisterliedjes voor het volk die aan de hand van persoonlijke verhalen en anekdotes met u worden gedeeld. Akoestisch & puur brengt hij de bekendste Nederlandstalige klassiekers. Van Louis Neefs tot Will Tura, van Wim Sonneveld tot Stef Bos, van Johan Verminnen tot Zjef Vanuytsel en nog zovele anderen. Een repertoire dat u nostalgisch doet wegdromen!

 

Erzsébeth Mak - poëzie

Dries De Vis (Voor de Leeuwen, GoGoGo, Familie, Witse,...)
Sven Van De Wyngaert (Raf Van Brussel, Christoff, Niels Destadsbader,...)
Ralph Hermans (Tourist LeMC, The Color Grey, Wally,...)

  • di

    28/01/2020
    13:30