Op Allerheiligen trekken we naar de begraafplaats om onze overleden dierbaren te herdenken. Velen voelen echter de behoefte om iets meer te doen dan het neerleggen van een bloemetje bij het graf. Reveil is een project dat begraafplaatsen in Vlaanderen op 1 november laat opleven in een ingetogen gloed van muziek.

Lommel heeft zonder twijfel één van de mooiste begraafplaatsen van Vlaanderen. In samenwerking met Stad Lommel en PXL-Music herdenken we opnieuw tijdens Reveil '18 Lommel op 1 november daar op een warme en eigentijdse manier de mensen die we helaas moeten missen.

In Lommel brengt LINDE weemoedige nummers op de stedelijke begraafplaats. In het voorjaar van 2018 bracht LINDE een EP uit met melancholische nummers die je meenemen op een kleurrijke ontdekkingsreis. Geruggensteund door gitarist Jeroen Huyzentruyt zal ze in Lommel haar intieme en betoverende nummers laten horen. Voel je vrij om je eigen kaarsen of lampjes mee te brengen, en draag zo bij aan dit mooie moment.

Iedereen is vanaf 17 uur meer dan welkom op de Stedelijke begraafplaats voor een gratis, bijzonder concert van LINDE. Het optreden start (ook bij regenweer) aan de inkom van de begraafplaats in Lommel.

 • do

  01/11/2018
  17:00

 • Prijs:

  gratis
 • Duur: 60 minuten
 • Locatie: Stedelijke begraafplaats
  Norbert Neeckxlaan, 3920 Lommel, BELGIE

MEER INFO