Jan De Wilde

Hèhè! Wat een Jan!

Jan De Wilde 75 • Theatertour 2018-2019

Jan is een unieke vertegenwoordiger van de eerste generatie Vlaamse kleinkunstartiesten. Moeiteloos behield hij zijn status. Dankzij liedjes die tot onze culturele ziel zijn gaan behoren: Joke, Een vrolijk lentelied, Walter, Hèhè, Eerste sneeuw, Fanfare van honger en dorst

“Was ik geen zanger geworden, dan was ik al lang dood”

De voorbij jaren trok Jan voor het eerst sinds heel lang weer op tournee. Ook in het theaterseizoen 2018-2019 staat Jan De Wilde ‘ongegeneerd’ op het podium. Onder de titel ‘Hèhè, wat een Jan! Witgallig zilvergrijs, onnavolgbaar grappig maar bovenal muzikaal ijzersterk. Met het beste uit wat hij ooit op plaat zette én met verborgen parels uit de diepste krochten van zijn eigen repertorium. Een verrassing voor het publiek, en nog meer voor Jan en zijn muzikanten zelf.

De 75-tour is zijn manier om dankjewel te zeggen, aan publiek en organisatoren, omdat hij zijn leven kon bouwen op liedjes en zingen. 

Live speelt hij met zijn ‘Vrienden’. Een vijftal talentvolle muzikanten met een heel grote staat van dienst. Voor een hartverwarmend concert.

Concert n.a.v. het uitgestelde gratis parkconcert van 9 augustus in het kader van Lommel Leeft. 

Jan De Wilde (zang/gitaar/mondharmonica), Eddy Peremans (gitaar), Kries Roose (toetsen), Jo Soetaert (drums), Mario Vermandel (bass/contrabas), Liesbeth De Lombaert (viool).

  • vr

    24/05/2019
    20:15

  • Prijs:

    TOEGANG GRATIS. Reserveren is wel verplicht via 011 399 699 of reservaties@ccdeadelberg.be.
  • Locatie: CC De Adelberg, Schouwburg
Wouter Maeckelberghe

Wouter Maeckelberghe

Wouter Maeckelberghe

Wouter Maeckelberghe

Tine De Wilde

Tine De Wilde