Ellen Smets Theater

Broemmm (geannuleerd)

SCHOOL

Deze voorstelling is geannuleerd. Er wordt uitgekeken naar een nieuwe datum waarvan wij de ingeschreven scholen zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

 

Broemmm is een beeldende voorstelling vol avontuur en humor waarin het thema kleuterpuberteit op humoristische wijze verbeeld wordt. Het zelf willen doen, het tegendraads zijn, 'ja' roepen als er 'neen' wordt gezegd, 'neen' stampen als er 'ja' wordt verlangd, maakt de voorstelling voor de kleuters zeer herkenbaar. De kinderen voelen zich onmiddellijk betrokken en beleven samen met Broemmm en haar baasje Teun de spannendste avonturen.

Broemmm is een autootje met een eigen wil. Baasje Teun heeft haar handen vol aan de eigenzinnige auto. Als Teun naar rechts wil, gaat Broemmm naar links. En wil Teun de autoradio aanzetten, dan laat Broemmm de ruitenwissers vrolijk heen en weer gaan. Hoe dan ook, Teun wil vertrekken. Maar waar blijft haar vriendje Tijn en waarom wil Broemmm nu niet starten? De kinderen schateren om de capriolen en om haar onwillig autootje, want niet alles verloopt zoals verwacht. 

 

Spel: Ellen Smets & Martijn van der Veen
Regie: Hans Thissen

  • Prijs:

    4 euro per leerling
  • Duur: 45 minuten
  • Locatie: CC De Adelberg, Schouwburg
  • Kleuter:
     - 2de en 3de kleuterklas
  • 150 plaatsen
Parrinello Angelo

Parrinello Angelo