Circus Ronaldo

De Wonderlijke Kerst van Circus Ronaldo - Uitverkocht!

Een bijzondere beleving voor jong en oud, die indruk maakt, ontroert en teruggaat naar de pure en oprechte emotie waar Kerstmis om draait. Deze voorstelling maakt van elke winteravond een warm moment!

Na het overdonderend succes in Mechelen en Lier bouwt het prestigieuze Circus Ronaldo zijn authentiek circusdorp in het Burgemeesterspark van Lommel. Geen glitter en glamour, maar een terugkeer naar de essentie van Kerstmis, naar pure emoties en gezelligheid.

Tijdens de voorstelling woon je het kerstfeest van de familie Ronaldo in levende lijve bij. Dat kerstdiner is al generaties lang een bijzonder feest. Een internationaal gezelschap van circusdirecteurs en -artiesten wordt ieder jaar uitgenodigd om samen met de familie kerst te vieren. De jongste aan tafel is vier, de oudste intussen al meer dan tachtig. Het opzichtige feestgezelschap zingt, musiceert en durft elkaar na enkele flessen zuiderse wijn al wel eens uit te dagen voor een gewaagd staaltje circus!

Vóór elke voorstelling kan je genieten van sfeervolle randanimatie, gebracht door talent uit Lommel. Laat je betoveren, kuierend langs de vuurkorven, tussen de tenten en woonwagens door.

Lees hier alle praktische informatie.

Omkadering:

Kinderkoor Lokomotief


Tom en Nadia:
muziek: de zingende zaag en gitaar

Stadsbeiaardier Liesbeth Janssens
bespeelt de Lommelse beiaard

 • zo

  23/12/2018
  20:15

 • Prijs: 20,00 / 15,00 / 15,00 / 15,00

  Randanimatie gratis
 • Locatie: Burgemeesterspark
  Stationsstraat 2, 3920 Lommel, BELGIE
 • Alle voorstellingen starten om 20.15 uur. Het circusdorp opent om 19.00 uur.
 • 400 plaatsen
 • Circus Ronaldo
  14/12 - 30/12