Erhan Demirci

Wa make?

Wa make? Ooit al eens verdwaald in één van de Limburgse cités. Dan is Wa make? waarschijnlijk het eerste wat je hoorde. Het is de meest gestelde vraag onder vrienden en buren. Bij vrienden betekent het eerder: hoe gaat het? Wat ben je aan het doen of gewoon heb je eigenlijk al werk? Maar zelfs Georgette en Meryem vragen het tegenwoordig aan elkaar. Wat heb je gekookt vandaag. Zit je prothese goed? Of hoe is het met de kleinkinderen? Wa make? Het antwoord is meestal “Goeie, en met u?” Maar zijn we allemaal wel ‘goeie’? Zeggen we allemaal wel altijd hoe het echt met ons gaat?

Na Komt Goed!, waarmee Erhan véél succes oogstte in De Adelberg, zoekt hij nu uit hoe we met elkaar omgaan. Is dit in West-Vlaanderen anders dan in Limburg? Gedragen wij ons op café anders dan op het werk? Welke rol spelen we dagelijks? Hoe groot is het verschil van iemand die thuis de brave papa is maar op zondag ergens in een stadion de ref uitscheldt voor ‘Voale Zwette’.

Wa make? Ga zitten en luister, we gaan eerst en vooral gewoon wat lachen! En dan zien we wel verder. Erhan Demirci, …ondanks het feit dat hij al jaren in Brussel woont, ongetwijfeld onze beste Limburgse comedian.

Het Oevelse comedy-wonder Tom Cools zal in een voorprogramma de zaal opwarmen.

Regie: Han Coucke

  • za

    18/05/2019
    20:15

  • Prijs: 14,00 / 11,20 / 10,50 / 9,80
  • Locatie: CC De Adelberg, Schouwburg
  • Inleiding: Het Oevelse comedy-wonder Tom Cools zal in een voorprogramma de zaal opwarmen.

MEER INFO

Pieter Verhaeghe

Pieter Verhaeghe