Cie Eguimodanz

Aires de Tango

Tango

In Aires de Tango staat dans synoniem voor magie. In een combinatie van tango, muziek en videoprojectie bereikt de sensualiteit van de Argentijnse dans een ware hoogte. In een wervelende show van dans, beeld en geluid brengt een danspaar een ode aan de tango door betoverende taferelen.

De Argentijnen Monik en Dante Dominguez zijn zowel op scène als in het dagelijks leven een koppel. Ze vergasten het publiek op een choreografie vol passie, ontroering, sensualiteit en authenticiteit. Hun lichamen botsen, vloeien in elkaar en worden één. Pure emotie troef.

Aires de Tango  is een fascinerend schouwspel, doordat het danspaar een dialoog aangaat met geprojecteerde beelden. Het resultaat is een magische show, met lichamen die beelden worden en video-projecties realiteit. Je moet het zien om het te geloven!

Het dansgezelschap La Cie Eguimodanz werd opgericht in 2007 en vervolgt zijn weg met een combinatie van een waaier aan kunstvormen, zoals dans, circus, theater, audio-visuele kunst, muziek, plastische kunsten etc.  Cie Eguimdanz werkt samen met een aantal partners zoals Muziekpublique vzw, La Tentation, het Ministerie van Cultuur van de stad Buenos-Aires …Eguimodanz Co., established in 2007, continue on their path of exploring and mixing different art forms such as dance, circus, theater, audiovisual, music, visual arts, etc.
 

Choreografie, artistieke leiding, mise en scène: Leandro Kees, Dante & Monik Dominguez
Dans: Dante & Monik Dominguez
Audio-visuele, audio creatie, arrangement: Martin Rascher
Scenografie, belichting: Charlotte Plissart
Kostuums: Ligia Bumbu & Dara Mansic
Coproductie: Le Théâtre des Riches Claires

  • za

    11/05/2019
    20:15

  • Prijs: 14,00 / 11,20 / 10,50 / 9,80
  • Locatie: CC De Adelberg, Schouwburg
  • Na afloop trakteert De Adelberg op een heus tangofeestje - afterglow milonga - in het CineCafé (UGC Cinéma's) tot 1 uur.