Axel Daeseleire & Hans Van Cauwenberghe

237 redenen om door te gaan

Axel en Hans hebben dringend de behoefte om de balans op te maken. Waar staan ze in hun leven? Hoe lang hebben ze nog? Hoe willen ze herinnerd worden? Is er leven na de seks? En welke plaatjes moeten er gedraaid worden op hun allerlaatste feestje?

Om een antwoord te geven op die vragen leggen Axel en Hans elkaar het vuur aan de schenen. Dit op dezelfde persoonlijke en herkenbare manier als in hun vorige veelgeprezen voorstelling 237 redenen voor seks.

Een intiem, confronterend, ontnuchterend en bovendien zeer geestig portret van twee mannen die ofwel de dood omarmen of deze juist willen bezweren. De nieuwe 237 swingt opnieuw van begin tot einde, deels door de muziek, deels omdat de soulmates elkaar geestige en venijnige speldenprikken uitdelen die ze even snel weer bedekken met de mantel der liefde.

237 redenen om door te gaan: een voorstelling over de naderende aftakeling, bucketlists en door blijven dansen. Een feel good voorstelling over het leven zelf. Regisseur Tania Poppe laat de twee doen waar ze goed in zijn: een theatrale versie spelen van zichzelf.

Spel: Axel Daeseleire & Hans Van Cauwenberghe
Regie: Tania Poppe
Tekst: Orkater (Geet Lageveen & Leopold Witte)
Productie: Koortzz

Jimmy Kets

Jimmy Kets