Mich Walschaerts & Nekka

Ongekende Parels Uit De Nederlandstalige Muziek

Al zo'n slordige dertig jaar speelt Mich Walschaerts bij Kommil Foo. Nu is er even tijd voor iets anders en bijt hij zich vast in een bezwerende avond Nederlandstalige muziek. De strafste Nederlandstalige songs, niet de grote hits maar eerder de onontgonnen parels, eigenzinnig en  weerbarstig. Mich doet hierbij wat hij het liefst doet: de ziel uit z’n lijf zingen en dit op geheel eigen, onnavolgbare wijze.  Van intiem tot rock over jazz met een zwak voor het levenslied en met fijne verhalen en anekdotes.

Hij wordt hierbij gedragen door vier vrienden/muzikanten… en niet de eerste de besten. Met Wouter Berlaen, Senne Guns, Bruno de Groote en Cesar Janssens is hij omringd met een muzikale equipe om u tegen te zeggen.

De aanzet van dit concert is 25 jaar Nekka-Nacht. De jaarlijkse place-to-be voor het Nederlandstalige lied. Mich maakt er een eerbetoon van… of is het omgekeerd?

Mich Walschaerts (zang, viool), Wouter Berlaen (zang, basgitaar), Senne Guns (zang, toetsen), Bruno de Groote (gitaar) & Cesar Janssens (drums)
Coach: Raf Walschaerts
Productie: Nekka vzw

  • za

    02/02/2019
    20:15

Thomas Dhanens

Thomas Dhanens