Laïs

Midwinter Tales 2

Laïs voorstellen hoeft allang niet meer. Sinds hun debuutalbum in 1998 hebben Annelies, Jorunn en Nathalie een hele weg afgelegd en de festivalweides van Dranouter, Werchter en Pinkpop platgespeeld. Net als goede wijn is hun meerstemmigheid met de jaren gerijpt. Dat bewezen ze een paar jaar geleden met Winter Tales. De bloemlezing die ze toen lieten horen, was van een ontroerende schoonheid. Wie erbij was, zal beslist in de wolken zijn dat dit sfeerconcert een vervolg krijgt.

Opnieuw zullen de dames, variërend met stemintonaties en zachte ritmewendingen, met duivels genoegen de hemel in de Sint-Pietersbandenkerk laten neerdalen. In deze kerktoer waaieren de zangeressen opnieuw naar verschillende genres en kleuren ieder nummer in met hun heerlijke, wondere Laïs-toets. Ze worden daarbij ondersteund door Tim Vandenbergh op contrabas en Seraphine Stragier op cello, harp en viool. Midwinter Tales 2 is een hartverwarmend nieuwjaarsgeschenk.

Annelies Brosens, Nathalie Delcroix, Jorunn Bauweraerts (zang), Seraphine Stragier (cello, harp, viool) & Tim Vandenbergh (contrabas)

  • vr

    11/01/2019
    20:15

  • Prijs: 16,00 / 12,80 / 12,00 / 11,20
  • Duur: 80 min (zonder pauze)
  • Locatie: Sint Pietersbandenkerk
    Kerkplein z/n, 3920 Lommel, BELGIE

MEER INFO

Guy Kokken

Guy Kokken