Sprookjes Enzo / Pietro Chiarenza

Passa il Tempo (4+)

Openlucht vuurvoorstelling

Diep in het bos ligt er een magische plek waar tijd groeit, geplukt en de wijde wereld ingestuurd wordt. Je kan er de tijd zien, als licht, als vuur.

Achter drie deuren bevinden zich een kind, een vrouw en een oude dame. Achter de eerste deur zit een kind, dat als luciferverkoopstertje overal vlammetjes zaait. Achter de tweede deur zit een vrouw die, als jonge luciferverkoopster, haar vurige momenten oogst. Achter de derde deur mijmert een oude dame, die verschroeide herinneringen koestert en verzamelt.

Het vuur vertelt de verhalen van geboren worden, spelen, groeien, liefhebben, ouder worden, doodgaan en opnieuw geboren worden. Een voorstelling over het verglijden van de tijd voor kinderen en volwassenen van iedere leeftijd. Waar wacht je nog op? Reis met ons mee! We hebben zeeën van tijd.

Het Prinses Astridpark, naast het Cultuurcentrum, is het decor voor de nieuwste fenomenale vuurwerkvoorstelling van Sprookjes enzo. Trek je warme jas aan en geniet van steltlopen, manipulatie van vuur en vuurobjecten, jongleren, fysiek theater, acrobatie en vuursculpturen.

Spel: Alberto Fontanella, Annemie Pierlé, Daniele Contino, Lou Chiarenza, Marco Migliavacca, Theia Cuppens & Pietro Chiarenza
Regie: Pietro Chiarenza
Muziek: Michele Moi

 • za

  08/12/2018
  19:00

 • Prijs: 6,00 / 4,80 / 4,50 / 4,20
 • Duur: 45 min.
 • Locatie: Prinses Astridpark
  Adelbergpark 1, Gelegen achter het Cultuurcentrum, 3920 Lommel, BELGIE
 • Openlucht vuurvoorstelling
 • 25 jaar CC De Adelberg
  08/12 - 30/12
Rudi Schuerewegen

Rudi Schuerewegen

Rudi Schuerewegen

Rudi Schuerewegen

Rudi Schuerewegen

Rudi Schuerewegen

Rudi Schuerewegen

Rudi Schuerewegen