Danscompagnie De Stilte

Alice (6+)

Alice in Wonderland van Lewis Carrol weet al generaties lang te verwonderen. Net als in het boek begint deze voorstelling met een boottochtje van de schrijver en de drie zusjes op de Theems. Wat er daarna gebeurt? De schrijver verandert in een konijn en de achtervolging op hem brengt de zusjes om beurten in een wonderlijke wereld van slaap en droom. De muis, de rups en de kat dringen zich ieder op hun eigen wijze op aan Alice.

Kunnen de zusjes de schrijver ontmaskeren en aan de waanzin van hun droom ontsnappen? Danscompagnie De Stilte wil kinderen vanuit de wereld van alledag meenemen naar de wereld van de zintuigen waarbij ze geprikkeld worden om hun eigen verhaal te maken. Een eigen droomwereld in een fantasierijk landschap…

Laat je bekoren door deze speelse en spannende dansvoorstelling voor jong en oud.

In het kader van Kunstendag voor Kinderen kan je ook voor en na de voorstelling allerlei kunsten ontdekken! Om 14 uur kan je deelnemen aan een dansworkshop die begeleid wordt door De Stilte. Je leert zelfs een stukje dans uit de voorstelling! Vanaf 14.30 uur staan de voorlezers van de bibliotheek paraat om voor te lezen uit de leukste, fantasierijke boeken. En achteraf kan je je uitleven in creatieve workshops die begeleid worden door de Kunstacademie Noord-Limburg. 

De dansworkshop is geschikt voor kinderen tussen 6 en 9 jaar en duurt van 14 uur tot +- 14.45 uur. Deelnemen is gratis, maar we vragen wel om je vooraf even in te schrijven.

Choreografie: Jack Timmermans
Dans: Viviana Fabiano, Donna Scholten, Mirella de Almeida Castagna & Alex Havadi-Nagy
Muziek: Timothy van der Holst

  • zo

    18/11/2018
    15:00

  • Prijs: 6,00 / 4,80 / 4,50 / 4,20
  • Duur: 60 min
  • Locatie: CC De Adelberg, Schouwburg
  • Deze voorstelling kadert binnen Kunstendag voor Kinderen 2018.
Hans Gerritsen

Hans Gerritsen

Hans Gerritsen

Hans Gerritsen

Hans Gerritsen

Hans Gerritsen

Hans Gerritsen

Hans Gerritsen