Theater Zaam / Dimitri Leue & Anastassya Savitsky

Kalf! (6+)

Opening Familietheater

Kalf! is theater met een ecologisch randje. Het gaat over een Koetje. Ze leeft met vele melkkoeien samen in een grote stal en ze droomt over India, waar de koeien heilig zijn. Waar koeien oud worden en alle kalfjes van goud zijn! Maar niet alle koeien zijn gelijk voor de wet…

In Kalf! vertellen twee personages het verhaal van Koetje Kalf. De één vertelt het echte verhaal. Zonder al te veel koetjes en kalfjes. Gewoon zoals het is. Een koe een koe noemen. De loeiharde waarheid. ‘Een slagerfestival’.

Maar de ander voelt meer voor een sprookje. Iets met een eenhoorn en een regenboog. Liefst met veel muziek en dans. Zo’n verhaal dat eindigt met de woorden ‘en ze loeiden nog lang en gelukkig’.

Kalf! is een voorstelling met dans, theater en muziek. Een voorstelling met een lach en een traan en… met Dimitri Leue en Anastassya Savitsky op hun best.
 

In het kader van de Klimaatmaand is er op woensdag 10 oktober '18 een lezing over het tropische regenwoud.

Spel: Dimitri Leue & Anastassya Savitsky
Tekst, regie: Dimitri Leue
Concept, choreografie: Anastassya Savitsky
Compositie, livemuziek: Steven Taelman

  • za

    06/10/2018
    19:00

  • Prijs: 6,00 / 4,80 / 4,50 / 4,20
  • Duur: 60 min.
  • Locatie: CC De Adelberg, Schouwburg
  • Na de voorstelling maken wij er nog een feestje van, naar aanleiding van de opening van het familietheaterseizoen. Voorstelling in het kader van de Klimaatmaand. Geschikt vanaf 6 jaar.
Koen Broos

Koen Broos

Koen Broos

Koen Broos

Koen Broos

Koen Broos

Koen Broos

Koen Broos