Lindsay Gijbels, Erik Fuchs en Karen Jansen

Jong talent uit Noord-Limburg UITVERKOCHT

Lindsay Gijbels (°1997) uit Achel is een jonge, getalenteerde dwarsfluitiste die na een opleiding aan de Kunstacademie Noord-Limburg nu haar bacheloropleiding aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel afrondt.

Lindsay begon op 8-jarige leeftijd haar opleiding aan de Kunstacademie Noord-Limburg in Neerpelt. Ze volgde les bij Johan Mertens en Johan Bols. In september 2015 startte ze haar hogere muzikale studies in de klas van Carlos Bruneel aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Daarnaast volgde ze masterclasses en stages in binnen- en buitenland. Ze maakte deel uit van het NIKO Harmonieorkest, de Koninklijke Harmonie van Peer en tot op heden ook van het Limburgs Orkest Jeugd en Muziek. Lindsay wist al verschillende prijzen in de wacht te slepen, o.a. tijdens het Prinses Christina Concours in Maastricht, de Vlaamse Solistenwedstrijd van Vlamo, het Benelux Fluitconcours en de Belfius Classics.

Op het programma staan werken van Johann Sebastian Bach, Carl Philipp Emanuel Bach, W.A. Mozart, Frank Martin en Claude-Paul Taffanel.

Lindsay wordt begeleid door Erik Fuchs op piano. Karen Jansen, student woord aan de KANL bij Karla Deroost, zorgt voor de presentatie.

  • vr

    13/04/2018
    20:00

  • Prijs:

    Toegang is gratis, maar gelieve uw komst te bevestigen aan Bo Moelans via bo.moelans@ccdeadelberg.be of 011 55 35 11.
  • Locatie: Raadhuis, Concertzaal Charlotte van der Seijs
  • Organisatie: Raad voor Cultuur en Kunst Lommel
Paly Fotografie

Paly Fotografie