THEATER GNAFFEL

De Worstelaar

SCHOOL

De Worstelaar is een wervelende poppenvoorstelling, die laat zien dat mensen zich tegen alle verwachtingen in kunnen blijven verwonderen.

Koos de worstelaar komt terecht in een ingedut bejaardentehuis. In het huis heersen regels en orde. Koos is ook oud, maar in zijn hoofd is hij nog steeds worstelkampioen. Wat moeten die opa’s en oma’s nou met zo’n bijzonder man? Ze willen rust, maar zijn aanwezigheid doet hun bloed weer sneller stromen. Hij traint nog elke dag en maakt een feestje van het leven. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Hoewel de strenge meneer Kowalski luidkeels protesteert, krijgt Koos het voor elkaar: Mathilde wordt weer verliefd, meneer Kleermaker danst in zijn pyjama op een slappe koord en mevrouw Langelaar ontpopt zich tot een ware danseres. Zijn vrienden maken Koos opnieuw kampioen!

De Worstelaar is een voorstelling met poppen, die balanceert tussen spektakel en poëzie, tussen grappig en ontroerend. Theater Gnaffel  brengt op uitgekookte wijze de wereld van oude mensen en kinderen bij elkaar!

 

Spel: Koos Elfering/Ted Keijser & Elout Hol
​Regie: Ted Keijser

  • Prijs: 4,00
  • Duur: 60 minuten
  • Locatie: CC De Adelberg, Schouwburg
  • Basisonderwijs:
     - 5de en 6de leerjaar
  • Max. bezoekers: 200 leerlingen

MEER INFO

Ron Greve

Ron Greve

Frans Paalman

Frans Paalman