Kommil Foo

Kommil Foo in concert

Mich en Raf Walschaerts, het gelauwerde Kommil Foo duo,  zingen hun mooiste, beste, ontroerendste, grappigste en meest memorabele liederen. Omringd door een uitgelezen groep van maar liefst acht muzikanten, waaronder accordeonvirtuoos Gwen Cresens (Tanguedia, Patrick Riguelle,…) om er maar één te noemen.

Je krijgt liederen te horen die doorheen de jaren stuk voor stuk hun plek vonden in de talloze theatervoorstellingen van de broers. Verwacht je aan Kommil Foo-klassiekers als Ruimtevaarder, Madrid, De Volgende, maar ook aan splinternieuwe songs uit de meest recente voorstelling Schoft!

Dit wordt ongetwijfeld een avond genieten met de pareltjes die Raf en Mich in de voorbije decennia al geschreven hebben. Laat je in vervoering brengen via een mix van humor en ontroering. Een waardig slotconcert van het theaterseizoen 2017-2018! Kommil Foo en wij halen nog één keer alles uit de kast alvorens het doek valt over het seizoen.

Met: Mich Walschaerts (zang, viool, piano), Raf Walschaerts (zang, gitaar, piano), Gwen Cresens (accordeon, bandoneon), Alano Gruarin (piano), Bruno De Groote (gitaren), Ben Faes (contrabas), Cesar Janssens (drums), Nico Schepers (trompet), Dieter Limbourg (sax, dwarsfluit) & Carlo Mertens (trombone)
Coaching: Walter Janssens

  • za

    02/06/2018
    20:15

  • Prijs: 28,00 / 24,00 / 24,00 / 24,00
  • Duur: 105 min (zonder pauze)
  • Locatie: CC De Adelberg, Schouwburg
  • 448 plaatsen

MEER INFO

Jaap Reedijk

Jaap Reedijk