Nico Sturm & Jonas Van Geel

Gisteren was het geweldig!

Gisteren was het geweldig! is de liefdevolle clash tussen kompanen Nico Sturm en Jonas Van Geel. Een ode aan de vriendschap, een botvieren van hun liefde voor de oude revue, een onderzoek naar de kracht van een duo: hoe kunnen twee mensen een leven lang elkaar lief hebben en vrolijk blijven?

Gisteren was het geweldig! doet gouden duo’s zoals De Woodpeckers, Snip & Snap, Peppi & Kokki, Siegfried & Roy en Simon & Garfunkel herleven in een zoektocht naar de oorsprong, de evolutie en de kracht van de lach, tot op de dag van vandaag. Kan een lach de wereld mooier maken (of zelfs redden)? Blijf je je hele leven lang lachen, wat er ook gebeurt… of luister je beter al eens naar het geluid van de stilte?

De voorstelling belooft een goudeerlijke, warme, ontroerende avond te worden, in een minutieus gebouwd decor, met normaal gezien onvergetelijke nummers en zelfuitgevoerde pogingen tot stunts.

Gisteren was het geweldig! wordt gemaakt en gespeeld door Nico Sturm en Jonas Van Geel, bijgestaan door de magistrale mens en muzikant Antoon Officiers, gebouwd door de man met de wonderlijke handen Kristof Oosterlynck en mede in goede banen geleid door de (h)eerlijke regisseur Frank Van Passel!

Wij zullen er alvast zijn… nu jij nog!

  • vr

    27/04/2018
    20:15