Frank Van Erum & Pieter Bamps

Ideale Maten

“Normaal denk je bij ideale maten aan een vrouw. Maar ik, ik denk spontaan, doodgewoon aan jou…”

Ja hoor. Het bestaat nog. Echte, onbaatzuchtige vriendschap. Frank en Pieter delen lief en leed. En Pieters vrouw. Al weet hij dat zelf (nog) niet. Negen maanden later spoelt er een mandje aan op hun drempel. Met daarin ne kleine… Daar sta je dan als vaders. Bij de vondelingenschuif. Aan de doopvont. Rond de luiertafel. Wat begint als een idyllisch sprookje ontaardt in een nachtmerrie van co-kindschap en een zelfhulpgroep voor alleenstaande vaders. Zijn ideale maten bestand tegen deze ultieme relatietest? Of rijdt zelfs deze vriendschap zich vast in naar achterdocht stinkende pampers?

Deze eerste avondvullende show van dit duo biedt naast hilarische humor ook een verhaal vol spanning en occasionele tristesse. Herkenbare thema’s als geboorte, dood, echtscheiding, ouder- en vriendschap krijgen telkens een bevreemdende twist waardoor je nooit weet wat te verwachten. Dit alles overgoten met een sausje van ideale muziekmaten en spitsvondige songteksten.

Frank Van Erum is een doorwinterde acteur/cabaretier. Wie herinnert hem niet van het fantastische cabaretduo Gino Sancti? Anderen kennen hem van zijn tv-werk in Thuis, Stille Waters,… Pieter Bamps is een rasacteur die we veel in het theater tegenkomen, maar die evenzeer te zien was in Flikken, Witse, Thuis en Familie.

Een nieuw cabaretduo dat meteen hoge ogen gooit!

Spel, tekst, idee: Frank Van Erum & Pieter Bamps

  • za

    17/03/2018
    20:15

MEER INFO