MANdolinMAN invites Liliane Saint-Pierre, Herr Seele & Jan De Smet

Bazaar Bizar

MANdolinMAN zijn vier rasartiesten die allen, hoe kan het anders, de mandoline bespelen. Als kwartet concerteren ze reeds jaren samen en hebben ze verschillende prachtige cd’s op hun actief. “Wat zou dat geven?”, dacht MANdolinMAN,  als we eens drie artiesten buiten onze comfortzone uitnodigen om een muzikale productie op te zetten.” Een cultuurclash! Un grand boum!! Ne Revue du jamais vue!!???

Het resultaat  van deze clash kan je horen, zien en meemaken in een ongeziene Bazaar Bizar van ongebreidelde muzikaliteit uit zowat alle hoeken van de wereld. Met Liliane Saint-Pierre, Herr Seele en Jan De Smet voegen zij drie muzikanten met een divers pluimage toe aan hun kwartet. Ook de levensloop en de geschiedenis van deze drie ‘extra’ muzikanten is zo verschillend dat dit wel tot een originele en inventieve Revue moet leiden. Daar wordt nog dwarsfluitist Stefan Bracaval (Brussels Jazz Orchestra) aan toegevoegd om de gespeelde muziek nog meer diversiteit te geven. Deze welgevulde mix van musici moet leiden tot een smaakvol geheel. Kitsch wordt kunst… en misschien vice-versa ook. Bovendien mag je ook zeer benieuwd zijn naar wat er ‘tussen de liedjes’ zoal zal gebeuren.

Wij beloven je alvast een concertbelevenis zonder voorgaande, overladen met een sausje humor.

En zal Soldiers of love gespeeld worden? Ja, natuurlijk…wat had je gedacht!

Met: MANdolinMAN: Andries Boone, Dirk Naessens, Maarten Decombel & Peter-Jan Daems, Stefan Bracaval (fluit), Liliane Saint-Pierre, Jan De Smet & Herr Seele (zang, muziek)

  • za

    10/03/2018
    20:15