Stijn Meuris

Tirade 2.017 (uitverkocht!)

Stijn Meuris over de stand van het land! Na het onverwachte succes van de eerste Tirade tijdens het afgelopen seizoen heeft Stijn Meuris de smaak te pakken dus komt de dilettante debutant met een vervolg. Omdat het nodig is… en op verzoek van velen.

 

De eerste 'eindejaarsconférence' van Meuris behandelde in hoog tempo de onkunde, de hufterigheid en het Grote Liegen van onze nationale leiders. Met humor en scherpzinnige observaties, maar ook met een ongekende felheid.  En raad eens: dat zijn bij Tirade 2.017 opnieuw de ingrediënten, maar dan geschreven op maat van 2017. Aan materiaal alvast geen gebrek.

 

"Je zou het gewoon storytelling kunnen noemen, maar dan met een oprechte boosheid," aldus Meuris vorig jaar. "Een boosheid die niet langer weg te zetten valt zoals het ongenoegen van enkele zuurpruimen, maar die bij steeds meer mensen begint te jeuken." Dat daarbij regelmatig gelachen kan worden, is een bonus.

 

Tirade 2.017 belooft een handenwrijvend vervolg te worden op iets wat stilaan de allures van een reeks begint te krijgen. Meuris zoals je hem kent, maar ook een beetje zoals je hem nog nooit hoorde! Stijn Meuris: een bezield verteller!

 

 

Tekst, spel: Stijn Meuris

  • za

    06/01/2018
    20:15

MEER INFO

Jimmy Kets

Jimmy Kets