Wim Helsen

Er wordt naar u geluisterd (wachtlijst)

Voor zijn nieuwste show Er wordt naar u geluisterd legde Wim Helsen zijn oor te luisteren bij uw binnenste. Hij luisterde naar uw eenzaamste gedachten, uw meest verborgen pijn en uw diepste angsten. Kent hij die dan? Ja hoor.

Wim Helsen won met zijn andere shows de Neerlands Hoop Prijs en de Poelifinario de prijs voor de meest indrukwekkende cabaretvoorstelling in Nederland. Er wordt naar u geluisterd is zijn vijfde voorstelling die vorig seizoen in Nederland proefdraaide.  De pers was er unaniem lovend over: De gekte van Helsen excelleert. (NRC) - Uniek en absurdistisch. (Telegraaf) - Grandioze acteur. Superieur. (Parool)  - Wim in absolute topvorm. (Volkskrant) - Een grootse theatergebeurtenis. (Elsevier)

Wim Helsen heeft met zijn unieke en absurdistische theatrale stijl inmiddels een rotsvaste plek aan de Nederlandstalige cabarettop verworven. De personages die Helsen tot leven wekt, zijn aandoenlijk, sneu en ook een beetje eng. Hij heeft zijn spel inmiddels dusdanig verfijnd dat je haast vergeet dat je hier naar een cabaretier zit te kijken.

 

Voorstellingen van Wim Helsen laten niemand onberoerd!

Tekst, spel: Wim Helsen
Coaching: Johan Petit & Els Dejonghe

  • za

    25/11/2017
    20:15

MEER INFO

Johan Jacobs

Johan Jacobs